O nas

Limbo picerija

OD 1992 - Več kot 25 let kulinaričnih užitkov

Picerija LIMBO slovi po izvrstnih picah in pestri kulinarični ponudbi. Poleg okusne hrane pa našim gostom nudimo tudi prijeten ambient za vse priložnosti – od vsakodnevnih malic do pogostitve večjih zaključenih družb. 

Naše pice so znane po debelejšemu testu, omamni paradižnikovi omaki in slastnih kombinacijah nadevov. Vsaka pica je po svoje unikatna, vsem pa je skupno, da se pečejo v posebnih modelih na izjemno visoki temperaturi. To zagotavlja omamen vonj in okus, ki kliče po še.

Poleg pic nudimo tudi odlično žar ponudbo, morske jedi, vrhunske solatne krožnike, različne testenine, pozabili pa nismo tudi na naše najmlajše obiskovalce in za njih pripravili zanimive otroške menije. V stalno ponudbo pa smo zaradi izjemno dobrega odziva dodali tudi MEHIŠKO PONUDBO jedi avtentičnih okusov. 

Vsak teden od ponedeljka do sobote med 9.00 in 14.00 lahko izbirate med šestimi različnimi malicami. V primeru, da vam čas ne dopušča obiska naše picerije vam malico dostavimo tudi na željeni naslov. 

Picerijo Limbo navsezadnje delamo ljudje, ki vedno stremimo k temu, da smo najboljši v tem, kar počnemo. Vedno znova vas želimo navdušiti in z veseljem bomo to počeli tudi v prihodnje!